Als je je eigen website al maanden niet meer hebt bekeken mag je niet verwachten dat je daar veel inkomsten uit zult halen. De site is dan niet meer als een uithangbord, waar verder geen informatie uit te halen is. Het doel van een website zou moeten zijn dat hij je bedrijfsactiviteiten ondersteunt, op zijn minst door uit te leggen wat je bedrijf doet. In dat geval kan een klant daar inspiratie uit halen en met jou in contact treden. Je kunt je website laten herbouwen door webdesign in Zeewolde. Daar worden websites gemaakt in WordPress, die volledig aansluiten bij je bedrijfsdoelen.

Webshop

De grootste wens van veel ondernemers is de verkoop van diensten en producten niet alleen telefonisch of in een fysieke winkel te laten plaatsvinden, maar ook via de website. Als je een site hebt laten maken in WordPress is dat uitstekend te realiseren. Voor de webshop wordt een plugin gebruikt, WoonCommerce. Ondanks dat het een plugin wordt genoemd, is het een heel omvangrijk pakket, waarmee alle aspecten van de online verkoop van producten worden gerealiseerd. Een WooCommerce webshop laten maken is een investering, maar die verdien je snel terug doordat je bedrijf meer omzet gaat maken.

Geen keurslijf

Websites in WordPress en webshops in WooCommerce zijn opgebouwd in een krachtige en flexibele architectuur. Wereldwijd draaien miljoenen sites op WordPress. De eigenaren van de sites kunnen ze zelf beheren. Want het toevoegen van teksten, afbeeldingen of nieuwe categorieën is heel eenvoudig. Datzelfde geldt voor WooCommerce. Je kunt zelfs het voorraadbeheer van je bedrijf in WooCommerce regelen. Het enige wat daarvoor nodig is, is dat je aan het ontwerpteam goed uitlegt wat je doel is en wat je met de website wilt bereiken. Het is immers de bedoeling dat een website geen keurslijf is, maar een organische tak van je bedrijfsvoering.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.