Een uitstekende manier om je huis af te maken, is ervoor zorgen dat de details kloppen. Een grote verbouwing is niet nodig, maar denk bijvoorbeeld eerst aan leuke sierkussentjes voor op de bank of een nieuwe koffietafel in de woonkamer. Maatwerk shutters zijn nog een goede manier om je huis een gepolijste sfeer te geven.

 

Je schaft ze maar één keer aan

 

Door ze op maat voor jouw ramen te laten maken heb je ook geen last van kleine spleetjes die alsnog licht doorlaten als jij dat niet wilt. De verfijnde look is niet te missen. Daarnaast heb je bij het kiezen voor houten jaloezieën ook nog het voordeel dat ze hartstikke lang mee zullen gaan.

 

Om het hout voor de maatwerk shutters voor te bereiden op een lange levensduur, wordt het voor zes maanden gedroogd. Hierdoor blijft er geen vocht over in het hout zelf en kan het ook tegen de vochtigheid die wellicht in je huis te vinden is. Voor de horren bij Luxaflex geldt hetzelfde proces als voorbereiding. Als het gaat om houten meubels en accenten in huis, is de grootste boosdoener namelijk de luchtvochtigheid. Het uitdrogingsproces, maar ook een likje houtbeits met UV-remmers, maken je jaloezieën en horren opgewassen tegen de elementen.

Op maat gemaakt voor jouw interieur

De maatwerk shutters zijn perfect passend op jouw ramen te bestellen. Niet iedereen heeft natuurlijk simpele rechthoeken voor ramen. Bijzondere en moderne interieurs zie je steeds vaker voorbijkomen. Daarnaast vereisen dakramen en draai-/kiepramen ook de nodige aanpassingen voordat je jaloezieën of horren bij Luxaflex neer kan zetten. Vanzelfsprekend kun je alles ook in de gewenste kleur bestellen, zodat het perfect aansluit bij de rest van je huis.

Voorbereiding op de zomers

De shutters en horren bij Luxaflex bieden een uitstekende combinatie om de hete zomers wat aangenamer te maken. De horren houden alle beestjes buiten en voorkomen ook dat pollen naar binnen kunnen. Voor mensen met hooikoorts ook een belangrijke toevoeging! Daarnaast bieden de houten jaloezieën een gemakkelijke manier om de hoeveelheid licht die naar binnen komt te reguleren. Zeker op een zonnige dag kunnen witte shutters je leven een stuk minder warm maken.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.