Wat heb je aan een goed restaurant als die midden in het bos verstopt zit? Helemaal niks. (Potentiële) klanten kunnen jou niet vinden en gaan naar je concurrent, omdat hij of zij wel vindbaar zijn in het huidige digitale tijdperk. En dat als ondernemer je grootste nachtmerrie. Al hoe wel de keuze tussen online marketing bureaus groot zijn, hebben wij de oplossing gevonden voor jou, waardoor jij wel vindbaar bent in het grote bos.

Waarom online marketing?

Zoals we in de introductie aangaven, wat heb jij aan een goed restaurant als die midden in het bos verstopt zit? Niks! Je investeert je geld in de onderneming, maar het levert vervolgens niks op. Je wilt niet dat je (potentiële) klant naar de concurrent gaat. Waar vroeger mond-tot-mond reclame effectief was, is dat anno 2022 niet meer zo. Klanten oriënteren, vergelijken en bestellen massaal online en met dat gegeven moet je naar online marketing kijken. Je wilt je klant informatie geven, de beste deals, maar bovenal moet het rendabel zijn. Want geen 1 onderneming houdt het zonder inkomsten lang vol.

Vervolgens…?

Het is de kunst om een klant niet eenmalig te laten bestellen, maar juist meerdere malen. Bouw klantloyaliteit op en dat vergroot de betrokkenheid. Social media platformen, zoals Instagram of Facebook helpen daarbij. Want wist je dat nieuwe klanten werven gemiddeld 6 keer duurder is dan bestaande klanten houden!

Online marketing is veel meer dan het realiseren van online vindbaarheid en doordachte strategie zorgt ervoor dat de geformuleerde doelen ook behaald kunnen worden. Een klant doorloopt online een gehele reis en die moet zo vloeiend mogelijk lopen, de kans is anders aanzienlijk aanwezig dat je (potentiële) klant weg klikt. En dat is online een mum van tijd gedaan! Met de bovenstaande informatie in ons achterhoofd hebben wij de ideale partner voor jou…!

The Brandboost Company

Als ondernemer wil je een partner die dezelfde raakvlakken heeft die jijzelf ook hoog in het vaandel hebt staan, zoals transparantie en eerlijkheid. Dit zijn kernvlakken om de continuïteit van je onderneming te verzekeren. The Brandboost Company is dan jouw partner! Met het assortiment dat we het best kunnen omschrijven met een shopping-mall, heb jij alle online marketing diensten onder 1 dak! Middels jouw eigen simpele dashboard, kan jij op ieder gewenst moment de resultaten inzien. Dit kun jij aflezen, zonder dat je daar enige kennis voor nodig bent. Met Online marketing Hengelo weet jij zeker dat je met de juiste specialisten werkt!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.