Je werkplek moet net zo uitnodigend en interessant zijn als je bedrijf. Het renoveren van je werkplek kan veel opleveren door de tevredenheid en productiviteit van medewerkers te vergroten en tegelijkertijd je klanten een gevoel van succes te geven. Hier lees je hoe je dit voor elkaar krijgt. Vervang je verlichting door moderne energiezuinige LED-verlichting om de boel op te fleuren. Van moderne LED-verlichtingsarmaturen is aangetoond dat ze het moreel van werknemers verhogen door een breed scala aan verlichtingspatronen die natuurlijk licht weerspiegelen correct te reproduceren. Ze kunnen zichzelf ook terugbetalen door een lager stroomverbruik en een lange levensduur. Daarnaast kun je ook kunst toevoegen aan kantoormuren. Je kunt het decoreren met een energiek kleurenschema. Controleer of de kantoormuren scheuren of gaten hebben. Als dit het geval is, moet je dit verhelpen door een muurvuller zoals een Alabastine muurvuller te gebruiken. Zorg ervoor dat je ook je vloer bijwerkt. Je kunt tapijttegels installeren waar je kleuren en patronen kunt mixen en matchen. Indien nodig kun je individuele tegels repareren tegen lage kosten.

Bescherm je kantoormuren door plinten te plaatsen

Muren zijn een belangrijk onderdeel van het kantoor. Het ondersteunt de daken en vloeren, evenals het plafond van het kantoorgebouw. Het biedt ook onderdak en veiligheid. Daarom moet je hierin investeren. Bescherm deze tegen beschadigingen door plakplinten te plaatsen. Plakplinten zijn super eenvoudig te plaatsen omdat deze plinten eenvoudig op de vloer ‘gelijmd’ kunnen worden. Als je dit installeert, voorkomt je dat het gips barst of breekt.

Hoe installeer je plinten?

Zorg ervoor dat de ruimte volledig stof- of vuil vrij is voordat je de plint aan de muur bevestigt. Verwijder al het oude materiaal als je een reparatie uitvoert. Duw de oude plint voorzichtig van de muur af met een mes of een ander scherp voorwerp en snij hem vervolgens netjes af voordat je eventuele restanten weg schraapt. Plaats de plintstukken langs de muur waar ze worden geïnstalleerd. Markeer daarna de hoeken met een potlood. Gebruik een verstekzaag om ze uit te snijden nadat je alle stukken hebt gemarkeerd. Denk eraan om je veiligheidsbril op te zetten voordat je begint te zagen. Controleer de hoeken van de stukjes nadat je ze hebt uitgeknipt. Je kunt altijd terugkeren naar de zaag en wijzigingen aanbrengen. Je bent klaar om de plinten te plaatsen als je tevreden bent met de lengtes en hoeken. Installeer plinten tegen de muur. Breng eenvoudig je favoriete houtlijm aan en druk de plintstukken stevig op hun plaats. Maak scherpe randen zachter met schuurpapier. Verder moeten je plinten worden verzegeld. Breng een lijn afdichtmiddel aan op de boven- en onderkant van je raam met een kitpistool.

Kies hoogwaardige producten voor het plaatsen van zelfklevende plinten

Kies een hoogwaardige lijm die perfecte is voor het plaatsen van plinten. Zorg dat het sterk is en dat er geen spijkers en schroeven meer nodig zijn, of je nu repareert of renoveert. Zorg ervoor dat de lijm ook meteen hard wordt, zodat je de plinten niet lang hoeft vast te houden. Kies een zeer sterke siliconenafdichting om het project af te dichten. Zorg dat je er een kiest die schimmelbestendig is en geschikt is voor gebruik op een verscheidenheid aan materialen.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.