Soms is het te druk met een baan, misschien wel eigen bedrijf, kinderen en dergelijke zaken. Hierdoor is het onmogelijk om ook nog alle geldzaken te laten regelen. Dit kan door geldzaken van uw bedrijf laten regelen door Fiduro. Een boekhouder pakt dan alle zaken op zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken en op het bedrijf kan richten. Maar wat komt er allemaal bij kijken?

De hulp van een boekhouder van Fiduro

Het kan al moeilijk genoeg zijn om uw eigen bedrijf te runnen. Hierdoor is het mogelijk om geldzaken van uw bedrijf te laten regelen door Fiduro. Een boekhouder van Fiduro neemt alle financiële taken zodat u zich op de rest van het bedrijf kunt focussen. Dit scheelt enorm veel tijd wat ook weer in geld omgezet kan worden, omdat u meer tijd heeft om te produceren of diensten uit te voeren. Een boekhouder kunt u aannemen als fulltimer of juist een zzp’er,  of tegenwoordig ‘freelancer’ genoemd, inhuren. Zo hoeft deze persoon niet altijd aanwezig te zijn en kan het elke week een paar uurtjes alle financiële zaken bijhouden. Scheelt ook weer veel geld.

Waar vind ik een goede boekhouder?

Om geldzaken van uw bedrijf te laten regelen door Fiduro is het belangrijk om een goede boekhouder te vinden. Maar hoe vindt u deze? Elke boekhouder moet aangesloten zijn bij het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF). Via de website van dit beroepsinstituut kunt u door alle erkende boekhouders heen scrollen en uw onderzoek vervolgen door deze boekhouders met elkaar te vergelijken en daaruit bepalen welke persoon het beste bij u past of welk uurloon voor deze persoon het goedkoopst is. Door te zoeken vanuit het BIBF weet u 100% zeker dat u een goede, erkende boekhouder op uw bedrijf rond heeft lopen.

 

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.