Met neon verlichting zorg je voor het creëren van een goede eerste indruk op klanten en bezoekers. Je kunt immers zorgen voor een authentieke en ongeëvenaarde uitstraling met een hoge attentiewaarde waardoor je de aandacht van voorbijgangers snel en op effectieve manier kunt trekken. Wil je weten in hoeverre neon verlichting geschikt is voor je bedrijf, dan dien je door te gaan met het lezen van de tekst hieronder.

 

De voordelen van neon verlichting voor bedrijven

Deze populaire soort verlichting is voornamelijk geschikt voor bedrijven en wordt al jarenlang toegepast om klanten en bezoekers op een opvallende manier te trekken naar de onderneming. De voordelen van het gebruik van neon lampen voor bedrijven zijn:

  • Je kunt kiezen uit een groot kleurenspectrum waardoor je voor vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie kunt kiezen. Ook qua vorm en afmeting heb je zelf in handen, vooral bij lampen op maat.
  • De sfeer die je kunt creëren is onderscheidend. Daarnaast zorg je voor een professionele uitstraling en trek je potentiële klanten overdag en ’s nachts snel naar je toe.
  • Een bedrijf kan neon verlichting zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het pand plaatsen.
  • Het gaat om een energiezuinige en duurzame manier van verlichten. Daarnaast zijn neon lampen betrouwbaar en kan je van een lange levensduur uitgaan.
  • Je kunt van een warm en uitnodigend licht uitgaan.
  • Deze soort verlichting is milieuvriendelijk aangezien het oud glas goed verwerkt kan worden.
  • Je hoeft neon lampen amper te onderhouden aangezien ze onderhoudsvriendelijk zijn.

 

Zaken die van belang zijn

Als je na wilt gaan in hoeverre deze soort verlichting geschikt is voor je bedrijf, dan dien je jezelf een aantal vragen te stellen die van groot belang zijn hierbij waaronder:

  • Ga je de neon verlichting aan de binnenkant van het gebouw plaatsen of juist buiten op de gevel ter trekpleister? Zeker als je van plan bent om te kiezen voor gevelbelettering is neon verlichting zeer interessant voor je bedrijf. Je kunt klanten namelijk op een duidelijke manier aangeven of je open of gesloten bent en waar je locatie precies is gevestigd.
  • Ben je alleen gedurende de dag geopend of ook ’s nachts? Als je ook tijdens de nachtelijke uren geopend bent, dan is deze soort verlichting ideaal aangezien je van ver kunt aantonen waar je zit en of je open bent. Ook overdag is neon licht overigens duidelijk te zien van ver.
  • Je gaat ook moeten denken aan je budget, aangezien deze soort verlichting niet goedkoop is. Hier komt echter wel een lange levensduur bij kijken in vergelijking tot andere soort verlichtingen en daarnaast ben je maandelijks minder aan energie kwijt.

Kies voor kwaliteit!

Ga je investeren in neon verlichting voor je bedrijf? Dan maak je een verstandige keuze, maar het is wel slim om te kiezen voor kwaliteit. Kwalitatief goede neon lampen mogen best meer geld kosten dan verlichting van minder goed kwaliteit, maar dan weet je zeker dat je jarenlang geen geld uit moet geven aan het vervangen van lampen of aan reparaties.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.